Leermotivatie: Referenties

Ervaringen van klanten:

Na de Entreetoets eind groep 7 kregen wij te horen dat onze dochter waarschijnlijk niet hoger uit zou komen dan VMBO kader. Onze dochter vond dat ze beter kon en wij waren het daarmee eens. De begeleiding van Elise heeft ertoe geleid dat zij niet alleen op een veel hoger niveau is uitgekomen, maar ook inzicht heeft gekregen in haar wijze van leren en de verbeterpunten die daarin aangebracht kunnen worden. Dit alles heeft haar zelfvertrouwen en weer plezier in school gegeven.
Moeder van K, Apeldoorn.

 

Ik heb erg veel aan je begeleiding gehad. ik heb door jou meer rust gekregen met de toetsen, en leuke/handige trucjes gehad. Sinds ik bij jou was, ben ik erg voor uit gegaan! Het was ook altijd erg gezellig. Er was een goede combinatie tussen goed werken en het leuk hebben. Ga allemaal naar elise, want zij kan echt super goed helpen!
Merit (Havo 3), Zutphen


Onze dochter (groep 8) heeft vier maanden bijles voor rekenen gehad van Elise. Ze is met sprongen vooruit gegaan. Daarnaast is haar zelfvertrouwen in het kunnen leren in het algemeen gegroeid. 
Familie De L. te Zutphen.


Elise heeft onze zoon (13) met zijn huiswerk begeleid. Het heeft hem geholpen de grote stap te maken naar het voortgezet onderwijs. De persoonlijke begeleiding, één op één, geeft een kind dat moeilijk kan plannen de juiste ondersteuning.
Moeder van T.


Mijn dochter zit op Vrije School Bovenbouw in Zutphen. Ze gaf tijdens het schooljaar aan dat ze ondersteuning nodig had. Elise werd bij navraag geadviseerd als een fijne en goede begeleider. Nu enkele maanden verder is mijn dochter weer bij met de stof van Frans en Nederlands. Wat echter nog belangrijker is voor mij als moeder is dat ze vol zelfvertrouwen is. Van een meisje die onzeker is bij het doen van opdrachten naar een meisje die nu zelfverzekerd alles maakt. Een weg heeft gevonden in hoe je huiswerk maakt en verwerkt en met meer plezier naar school gaat. Als moeder heb ik Elise als een vriendelijke, betrokken, doortastende, positieve en ervaren begeleidster ervaren. Ik kan haar beslist adviseren!
Moeder van M.