Elise Bleyerveld

Het beste in je kind naar boven halen
Sinds 2010 heb ik mijn bureau voor individuele begeleiding: Leermotivatie. Ik zie veel leerlingen die, ondanks de inspanningen van school, niet de aandacht krijgen, die ze eigenlijk nodig hebben. Ook zie ik veel leerlingen die moeite hebben met de zelfstandigheid die scholen vragen. Daardoor haken ze af en verliezen hun plezier in leren en school. Dit vind ik erg jammer.

Het is mijn missie om het beste in kinderen en jongeren naar boven te halen: goed leren vanuit plezier en intrinsieke motivatie, zodat zij leren om het zelf te doen. Mijn naam is Elise Bleyerveld, leerkracht en Master Educational Needs (remedial teacher) en vooral enthousiaste begeleider van leerlingen.
Door mijn verhuizing zocht ik een kantoor in de regio Arnhem en vond dit in het mooie Oosterbeek. Hier werk ik vanaf 2024.

Leermotivatie sinds 2010

Sinds 2010 heb ik mijn bureau voor individuele leerlingbegeleiding: Leermotivatie. Ik begeleid leerlingen met grote betrokkenheid en bereik goede resultaten door mijn unieke manier van werken. Ik zet mijn expertise als leerkracht en remedial teacher helemaal in voor de individuele leerling. Het is voor mij een uitdaging de ingang te vinden om de leerling lesstof goed te laten begrijpen en een succeservaring te laten behalen. Ieder op zijn eigen niveau en eigen manier.

Leerlingen gaan voelen dat ze het voor zichzelf doen

Vanaf de start van Leermotivatie heb ik steeds basisschoolleerlingen gehad (voornamelijk groep 7 en 8) en leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Beide groepen vind ik erg leuk om te begeleiden. Mijn begeleiding leidt in veel gevallen tot betere resultaten en meer zelfvertrouwen. Kinderen gaan voelen waarvoor ze het doen: namelijk voor zichzelf! Het geeft me veel voldoening om de groei bij mijn leerlingen te zien. Vanaf 2024 werk ik in Oosterbeek en richt ik me voornamelijk op leerlingen van groep 6, 7 en 8.