Contact Groep 7/8-traject

Vul het formulier in, dan neem ik vrijblijvend contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waarom Groep7/8-traject?

Maatwerktraject

Leerachterstanden  aanpakken bij de oorzaak vraagt tijd en specifieke vakkennis. Leerproblemen bestaan namelijk vaak al langer. Het traject is afgestemd op de leerling. Dit gaat verder dan bijles!

Aansluiting bij school

Als leerkracht kan ik een  kind precies de uitleg geven zoals hij dat op school gewend is. Zo kunnen achterstanden optimaal worden aangepakt, zonder dat  verwarring ontstaat.

Deskundige uitleg

Als leerkracht kan ik je kind het meest effectief helpen met de basisvaardigheden rekenen en begrijpend lezen. Dit leidt vaak tot een hoger schooladvies in groep 8 is mijn ervaring.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een traject en bijles?

Bij een traject heeft de leerling twee begeleidingsmomenten in de week. Dit geeft structuur en we kunnen heel gericht aan vakinhoud gaan werken en aan de manier van leren van de leerling. Regelmatig is er terugkoppeling naar de ouders. Een traject is maatwerk en is uitgebreider dan bijles. Een traject vergroot de kans op succes en de leerling leert vaardigheden waar hij of zij nog heel lang wat aan heeft.

Wat is de inhoud van een traject?

Binnen een traject maken we een keuze voor twee onderdelen. Dit gebeurt in samenspraak met de ouders en de leerling in het intakegesprek. Bijvoorbeeld in het Taaltraject kan de nadruk komen op Engels en op Nederlands. Of in het traject ‘Groep 6/7/8' kunnen we ons richten op rekenen en op begrijpend lezen. Hierbij heeft de leerling heeft twee vaste begeleidingsmomenten in de week. Deze intensieve begeleiding vergroot de kans op succes!