Referenties

Dochter en zoon begeleid

Mijn dochter is door Elise bijgewerkt op rekenen en begrijpend lezen. Ze had door schoolwisselingen en omstandigheden een achterstand en was onzeker. Daarna heeft ze mijn dyslectische zoon begeleid. Ze is geweldig in de omgang met kinderen, aardig en betrokken. Bovendien kweekt ze een enorm zelfvertrouwen bij de leerlingen.

Moeder van P en K, Zutphen

Goede en pro-actieve begeleiding

Een goede en pro-actieve begeleiding voor onze dochter (11) om het inzicht en de achterstand in het rekenen weg te nemen. Onze dochter heeft in korte tijd grote sprongen gemaakt en heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen. Elise denkt goed mee en steekt haar nek uit. Wij zijn hier als ouders erg blij mee!

Dennis en Laura, Brummen

Geholpen bij het leren-leren

Elise is erg gemotiveerd en betrokken. Ze is bereid om mee te denken over de optimale begeleiding en past haar programma ook hierop aan. Ze heeft onze dochter echt geholpen bij het leren-leren. Dankjewel Elise!

Ouders van L, Steenderen

Grote stap naar het voortgezet onderwijs

Elise heeft onze zoon (13) met zijn huiswerk begeleid. Het heeft hem geholpen de grote stap te maken naar het voortgezet onderwijs. De persoonlijke begeleiding, een op een, geeft een kind dat moeilijk kan plannen de juiste ondersteuning.

Moeder van T, Eefde

Ik heb geleerd hoe ik goed kan leren

In 2 vwo zat ging het niet zo goed met mij op school. Nadat ik wel 4 onvoldoendes stond, hebben mijn ouders Elise ingeschakeld. Door haar heb ik geleerd hoe je goed moet leren en plannen. Ook heeft ze me erg geholpen met spelling. Ik sta nu nog maar 1 onvoldoende. Ik ga met een goed gevoel over naar de derde!

Stan (14), Zutphen

Weer bij met de lesstof

Mijn dochter zit op Vrijeschool Bovenbouw. Tijdens het schooljaar gaf ze aan dat ze begeleiding nodig had. Bij navraag werd Elise geadviseerd als een fijne en goede begeleider. Na enkele maanden was mijn dochter weer bij met de stof van Nederlands en Frans. Wat echter nog belangrijker is voor mij als moeder, is dat ze vol zelfvertrouwen is. Ik heb Elise ervaren als een vriendelijke, betrokken, doortastende en ervaren begeleider. Ik kan haar beslist adviseren!

Moeder van M, Zutphen

Grote stappen gemaakt en meer zelfvertrouwen

Na de toetsen van groep 7 heeft Elise onze zoon begeleid bij het rekenen. Er zijn grote stappen gemaakt en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen en een hoger niveau, wat hij erg fijn vindt! Er was een mooie samenwerking om met elkaar tot groei te komen en de motivatie en het plezier zijn flink aangesterkt. We zijn erg tevreden!

Ouders van Xander, Warnsveld

Zelfvertrouwen en hoger niveau

Na de Entreetoets kreeg onze dochter advies VMBO-kader. Ze vond dat ze meer kon en wij waren het daarmee eens. De begeleiding van Elise heeft ertoe geleid, dat ze niet alleen op een hoger niveau is uitgekomen, maar ook inzicht heeft gekregen in haar wijze van leren en verbeterpunten daarin. Dit alles heeft haar zelfvertrouwen en weer plezier in school gegeven.

Moeder van K, Apeldoorn

Meer grip op talen gekregen

Elise begeleidt onze dyslectische zoon al een tijd Engels en Nederlands. Als ouders zijn wij heel tevreden met haar aanpak, haar duidelijkheid en daadkracht. Hij heeft steeds meer grip op de talen gekregen, wat niet alleen fijn is voor zijn cijfers, maar ook voor zijn zelfvertrouwen. Hij geeft zelf aan, dat dit komt omdat Elise snapt wat hij lastig vindt en er veel verstand van heeft hoe je kinderen die dat moeilijk vinden iets kan leren. Ook kun je fijn bij haar werken.

M.K., Empe

Ontwikkelstappen gemaakt

Na de Cito-Entreetoets heeft Elise onze dochter begeleid met rekenen. Het heeft haar het zelfvertrouwen gegeven om in groep 8 grote ontwikkelstappen voorwaarts te maken. Ook heeft ze geleerd welke manier van leren het beste bij haar past. Bij de eind-Cito bleek dat ze eerst een veel te voorzichtig advies had gekregen. Ouders van C, Dieren

Ouders van C, Dieren

Terug te zien in het resultaat

Onze dochter had het lastig in groep 8. De Cito-toetsen werden wisselend gemaakt en ze voelde er veel druk bij. Op school kreeg ze niet de aandacht die ze nodig had. We kwamen in contact met Elise. Ze wist het vertrouwen te winnen van onze dochter en het heeft een fijn resultaat opgeleverd! Ze zit nu de brugklas en krijgt nog ondersteuning voor vakken die nodig zijn. Ze voelt zich zekerder en het gaat goed met haar. We zijn erg blij met de begeleiding van Elise.

Peter S, Zutphen

Mijn dochter is erg vooruit gegaan

Elise heeft mijn dochter in groep 7 erg vooruit geholpen met rekenen. Aan het eind van het schooljaar is haar Cito-score van een V naar een III gegaan. Dat is toch een enorme prestatie. Onze dank hiervoor!

Kim Kamphuis, Zutphen