Contact rekenen

Vul het formulier in, dan neem ik vrijblijvend contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Meisje met boek.

Waarom het Brugtraject?

Maatwerktraject

Leerproblemen aanpakken bij de oorzaak vraagt tijd. Zo kunnen goede leergewoontes ontwikkeld worden, waar een kind nog lang wat aan heeft.

Samenwerken

Afstemming met ouders en school zorgt voor het beste resultaat. Door mijn deskundigheid ben ik bijvoorbeeld een gerespecteerd partner van veel scholen.

Effectiever leren

Met mijn vakinhoudelijke ervaring kan ik voor de leerling verbanden leggen tussen vakken van basis- en middelbare school. Zo bouwt het Nederlands in de brugklas voort op lesstof uit groep 8.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een traject en bijles?

Een traject is maatwerk en gaat veel verder dan bijles. Een traject vergroot de kans op succes en de leerling ontwikkelt vaardigheden waar hij of zij nog heel lang wat aan heeft. Bij een leerprobleem gaan we op zoek naar de oorzaak. Een traject bestaat uit twee begeleidingsmomenten in de week. Dit geeft structuur en we kunnen heel gericht aan vakinhoud gaan werken en aan de manier van leren van de leerling. Regelmatig is er terugkoppeling naar de ouders.

Wat is de inhoud van een traject?

Binnen een traject maken we een keuze voor twee onderdelen. Dit gebeurt in samenspraak met de ouders en de leerling in het intakegesprek. Bijvoorbeeld in het Taaltraject kan de nadruk komen op begrijpend lezen en/of spelling. Of in het traject ‘Groep 6/7/8' kunnen we ons richten op rekenen en op begrijpend lezen. Hierbij heeft de leerling heeft twee vaste begeleidingsmomenten in de week. Deze intensieve begeleiding vergroot de kans op succes!